A 10. Targonca Kupa részletei

A 10. Targonca Kupa részletei

92825504

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az idén tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Targonca Kupa május 17-én várja a kíváncsi érdeklődőket, melynek helyszínül a Hungexpo szolgál.

Minden évben számtalan magabiztos és sokat tapasztalt targonca sofőr teszi képességeit próbára, és az idei évben jelentkezők számából ítélve, ez most sem lesz másként. Ügyességi és gyorsasági feladatok egész sora várja a bátor jelentkezőket, hogy 2018-ban is kiválasztásra kerüljön a leggyorsabb és legprecízebb munkát végző targonca sofőr személye, aki később hazánk színeiben jelenhet meg a nemzetközi versenyen.

A Targonca Kupa programjai között az első maga a regisztráció lesz, melyre 8:15 és 9:15 között lesz lehetősége mindenkinek. Ezt követően a résztvevők kicsivel több, mint egy órát kapnak arra, hogy gyakoroljanak, majd pedig egy rövid eligazítás következik. 9:45-kor megtörténik a versenyfeladatok ismertetése és bemutatása. Ha pedig 10 órát ütött az óra, megkezdődök az érdekfeszítő targonca verseny. A Targonca Kupa szervezői úgy tervezik, hogy körülbelül 4 órán keresztül fog tartani a résztvevők megmérettetése, amit aztán a pihenő és az eredmények kiértékelése követ. Várhatóan 15 órakor pedig mindenki megtudhatja, hogy idén ki nyeri a Targonca Kupát, ami hatalmas dicsőség úgy a versenyzőnek, mint oktatóinak és munkáltatójának.