A targoncák precizitása

A targoncák precizitása

92825504
A modern targoncák precízsége sok apró kiegészítő fejlesztésnek köszönhető. A tornyot képes dönteni és buktatni is egyaránt, az emelővilla pedig emelhetősége és süllyeszthetősége mellett oldalirányba csúsztatható és forgatható is. A villák közti távolság a normál EU-s szabványnak megfelelő raklap méretére, annál szélesebbre, de akár gyufaszál keskenységre is állítható.

Az új hidrodinamikus targoncák villája joystick-kal irányítható, ami lehetővé teszi a milliméter pontos árumozgatást. Annak köszönhetően, hogy első két kereke a hajtott kerék, a hátsó kettő pedig a kormányzott, egy helyben képes megfordulni, és emellett rendkívül fürge mozgásra képes.

Egy tapasztalt targoncavezetőnek is mindig van hova tökéletesítenie tudását, így a vállalkozó szellemű vezetőknek évente többször, több helyszínen is lehetőséget biztosítanak tudásuk megmérettetésére targoncavezető ügyességi versenyek keretein belül. A gyorsasági raklapépítés vagy a rekeszekkel teli raklapok bóják közti, egymáson mozgatása csak kettő a klasszikus feladatokból. Igazi szemet gyönyörködtető látvány, amikor valaki ilyen precízen tudja kezelni a targoncákat.