Alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő tanfolyamról bővebben

Alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő tanfolyamról bővebben

anyagmozgató tanfolyam

Az építő és anyagmozgató gépkezelő tanfolyam egyik szakmairánya, mely elvégzésével számos jármű vezetése lehetségessé válik.

A képzést követő vizsgák sikeres teljesítésének jutalma a képesítés átvétele. A hallgatók a tanfolyam elvégzése után alkalmasak lesznek munkaterületek kijelölésére, felmérésére és biztosítására. A szükséges dokumentumok kitöltése sem jelent majd nehézséget, illetve a munkanapló korrekt vezetése is a napi rutinfeladatok közé fog tartozni. Az alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő tanfolyamot követően a munkavállalók képesek lesznek a mindennapos, műszakkezdés előtti biztonsági és üzemi ellenőrzések végrehajtására. A munkafeladatok elvégzéséhez szükséges berendezések, járművek kiválasztása és telepítése is egyszerű lesz minden alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő tanfolyamot elvégző személy számára. A kijelölt munkaterületen a szükséges helyváltoztatásokra, a gépek üzemeltetésére és a műszak végi feladatok ellátására is képesek lesznek mindenféle fennakadás, nehézség nélkül.

Minden személy, aki átveszi az alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő tanfolyam elvégzéséért járó képesítést, munkáját úgy végzi el, hogy közben betartja a munka-, baleset-, tűz-, illetve környezetvédelmi szabályokat és előírásokat. Minden szükséges védőeszközt és öltözetet napi szinten használ és hord, ezzel védve saját magát, a járműveket és környezetét egyaránt. A veszélyforrások gyors felismerése, felmérése is könnyedén megy mindenki számára, aki az alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő tanfolyamon részt vett. Ezáltal a későbbiekben akár éles helyzetben is minden tőlük telhetőt meg tudnak tenni annak érdekében, hogy a veszélyt elhárítsák, vagy baleset esetén a sérülések kockázatát minimálisra redukálják.