Amikor az oktató is oktatásra megy

Amikor az oktató is oktatásra megy

Happy artist

Nem csak a targonca vizsga megszerzéséhez szükséges a képesítést igazoló papír. Egy oktatással és tréningek szervezésével foglalkozó cég szakmai színvonalát jelzi, ha a saját oktatói és trénerei is folyton képezik magukat. A targonca oktatás is folyamatosan változik, és az új ismeretek elsajátításához az oktatóknak is bizonyos időközönként újra be kell ülniük az képletesen vett iskolapadba.

Továbbképzésekre hazánkban és nemzetközileg is van lehetőség, de sokszor inkább külföldi továbbképzési konferenciákon sajátíthatók el a targonca tanfolyamon megjelenő újítások. A képzési intézmény magas színvonala lemérhető az oktatók tudásán és tapasztalatán is.

A hazai felnőttképzésben résztvevő cégeknél kiemelten fontos, hogy oktatóik és trénereik nagy szakmai tapasztalattal rendelkezzenek, így nemcsak az elméleti hátteret biztosítják a felnőttképzésben résztvevők számára, hanem a saját, hazai és nemzetközi cégeknél megszerzett gyakorlati ismereteik átadásával biztosítják a ma már követelményként megfogalmazott kompetencia alapú ismeretszerzést is. A targonca tanfolyamok tantervének betartása, és a hatékony képzési program megvalósításához tehát az oktatóknak is szükséges képzésre járniuk.