Belső auditor és minőségirányítási vezető tanfolyam elvégzésének céljai

Belső auditor és minőségirányítási vezető tanfolyam elvégzésének céljai

???????????????????????????

Azáltal, hogy 2015-ben érvénybe lépett az új ISO 9001 szabvány, új feltételek és szabályok érvényességét kell szem előtt tartania minden vállalatnak. Éppen ezért, a Belső auditor és minőségirányítási vezető tanfolyamunk célja, hogy a szakembereket az új szabványnak megfelelő információkkal lássuk el.

Lényegesnek tartjuk, hogy a nálunk végzett szakemberek könnyedén össze tudják hangolni régi és új ismereteiket a mindennapjaik során. Egyszerűen és gyorsan tudják alkalmazni a régi, illetve az új ISO 9001 szabvány követelményeit is. Hiszen az egyik nincsen a másik nélkül. Számos folyamatban levő projekt és munkálat vár lezárásra, melyek elkezdésekor még a régi előírásokat kellett követni, míg ma már az új ISO 9001 szabvány a mérvadó. Egy vállalatnál dolgozó auditornak ismernie kell mindkét szabvány követelményeit és meg kell tudnia feleltetni a folyamatban lévő projekteket az új előírásoknak.

Oktatóink abban segítenek a Belső auditor és minőségirányítási vezető tanfolyam résztvevőinek, hogy gond nélkül át tudják ültetni az új ismereteiket és ezáltal saját vállalatuk irányítási rendszerét megfelelő képpen tudják alkalmazni. A hallgatók a tanfolyam elvégzése után képesek lesznek belső auditok tervezésére és végrehajtására, illetve ellenőrzésére. Sőt, egy másik személy által tervezett auditok elvégzésére és egy auditor csoport vezetésére is alkalmassá válnak.