Raktározási típusok

Raktározási típusok

warehouse indoor view

Az opciók végtelennek tűnnek, ha irodai, ipari vagy üzleti raktárunkat szeretnénk berendezni. Mielőtt belevetnénk magunkat a raktár berendezésébe gondoljuk át, hogy mik az elvárásaink és igényeink a raktározás terén.

 

Ha egy vállalkozás nagy mennyiségű helyet igényel és napi sok ezer terméket tárol és mozgat, nem engedheti meg, hogy a rossz raktározás rendszere és az esetleg ki nem használt lehetőségek hátráltassák. Ebben a bejegyzésben négy raktározási lehetőséget mutatunk be.

 

Az ipari raklap állványrendszerek állványból és raklaptartókból épülnek fel. Ez a fajta raktározási rendszer ideális például élelmiszerboltok számára. Az, hogy milyen típusú raklaprendszerre van szükségünk függ, hogy mennyi pénzkeretünk van rá, mekkora a rendelkezésünkre álló alapterület, mekkora a belmagasság és hogy a használt raklapoknak mekkora a mérete. A raktári ömlesztett állvány olcsó megoldás lehet, ha nagy mennyiségű terméket kell tárolnunk. Különösen ideálisak például konzervdobozok tárolására.

 

A dróthálós válaszfalakat elsősorban a legfontosabb szerszámok rögzítésére használják, de felhasználhatók tároló helyiségek létrehozására is, ahová a különleges védelemre szoruló áruknak biztosíthatunk helyet. Ezek a válaszfalak erős, nehéz acélból készülnek, gyémánt mintával, amely hozzájárul a tiszta és klasszikus megjelenéshez. A konzolos állványok egyetlen gerendával rendelkeznek, kinyújtott karokkal. Ezeket az állványokat nagyméretű rakományok, például fa, gipszkarton, acélrácsok és csövek tárolására használják. Az állvány négy fő alkotóeleme van: az egyenes, az alap, a karok és a merevítők. Az ipari konzolos polcállványok könnyen felszerelhetők és ideálisak szinte bármilyen rakomány tárolására. A rakományok szállítását pedig könnyen meg lehet oldani targoncák segítségével, hiszen targoncák egyszerűen és gyorsan tudnak közlekedni a sorok között.

 


Vissza a cikkekhez...


Ne maradjon le Ön sem

Kedvezmények, információk, csak pár kattintásra. Tanfolyamaink kihelyezett formában is elérhetők.

Mi sem szeretjuk a spam-et. Adataid biztonságban vannak.