Robbanásbiztos berendezések vezetője tanfolyam elvégzése

Robbanásbiztos berendezések vezetője tanfolyam elvégzése

rbiztos

Teljesen egyértelmű, hogy egy robbanásveszélyes területen muszáj robbanásbiztos készüléket tartani és szükség szerint használni is. Így tehát az ott dolgozók magas szintű felkészültsége is alapkövetelmény, melyben segít a robbanásbiztos berendezések vezetője tanfolyam elvégzése. A továbbképzés résztvevői a robbanásbiztos berendezések vezetője tanfolyamot követően tudásukról számot adva kaphatják meg a képesítését igazoló bizonyítványt.

A képzést vezető célja, hogy az ipari robbanásbiztonság-technika témakörében naprakész információval lássa el a tanulókat. A robbanásbiztos berendezések vezetője tanfolyamon résztvevők előképzettségéből adódik, hogy a témához fűződően valamilyen mértékű ismeretekkel rendelkeznek. De az koránt sem biztos, hogy néhány év elteltével tudásuk még mindig megállja a helyét és éles helyzetben megfelelőképpen járnának el. Elővigyázatosságra intő, védelmi módokat és eljárásokat tanulnak a résztvevők, illetve probléma elhárításával és megfékezésével kapcsolatban is számos információt nyújtanak át számukra.

A robbanásbiztos berendezések vezetője tanfolyam elvégzése nem csak gépészek, vegyészek és más, technológus kollégák számára lehet hasznos.

Azon villamos szakemberek számára is ajánljuk, akik a gépész mellett, egy légtérben, közös feladatokat ellátva dolgoznak.