» Tanácsadás

Iratkozzon fel a friss akciókért!

 

Tanácsadás

“Cél, hogy az érdeklődők teljes körű információt nyerjenek”

A cégünket felkereső vállalkozások számára próbálunk segítséget nyújtani azzal, hogy tájékoztatjuk a hozzánk fordulókat, hogy a cégüknél folytatott tevékenységhez milyen hatósági, jogszabályi követelményrendszernek kell megfelelniük, milyen általunk szervezett, kötelezően megszerzendő szakképesítésekkel kell rendelkezniük alkalmazottaiknak; valamint számos speciálisan a vállalkozásra formált tréning-fajtánk (nem kötelező) nyújthat segítséget rejtett szükségleteik megoldására. A szükséges tájékoztató anyagot (pl. jogszabályt, tanfolyami tájékoztatót) kérés esetén írásban is megküldjük.
Szakterületeinken belül szolgáltatásunk az érdeklődők számára pontosan meghatározza azokat a képzéseket, amelyek elvégzése előfeltétele egy konkrét munkakör betöltésének.
Cél, hogy az érdeklődők teljes körű információt nyerjenek az igénybe vehető képzési programokról, a megszerezhető ismeretekről, támogatási és továbblépési lehetőségekről.
Tanácsadásaink az általunk szervezett tanfolyamok témaköreiben érhetőek el, így egyben, egy helyben igényelheti mindkét szolgáltatásunkat.
A tanácsadásokat tanfolyami oktatókkal közösen végezzük.


Minőségirányítási felkészítés, tanácsadás (MSZ EN ISO/IEC 17025:2005)

A Megbízó laboratóriuma irányítási rendszerének kialakítása az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek megfelelően akkreditálásra való felkészülés céljából az alábbi ütemezésben

Minőségirányítási felkészítés, tanácsadás (MSZ EN ISO 9001:2015)

A Megbízó szervezetének irányítási rendszerének kialakítása az új MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően akkreditálásra való felkészülés céljából az alábbi ütemezésben.


Ne maradjon le Ön sem

Kedvezmények, információk, csak pár kattintásra. Tanfolyamaink kihelyezett formában is elérhetők.

Mi sem szeretjuk a spam-et. Adataid biztonságban vannak.