Narval oktatás - nehézgépkezelő tanfolyam, villástargonca tanfolyamok, OKJ-s targoncavezető tanfolyam

Targoncavezető szakmairány (Építő- és anyagmozgató gép kezelője OKJ 32 582 02)
Nyilvántartásba vételi száma: E-000877/2014/A004

Közelgő tanfolyami időpontok:

A tanfolyam, és vizsga ára:

OKJ-s tanfolyam és vizsga: 60.000 Ft/fő (ÁFA mentes)

A tanfolyam díja magába foglalja az elméleti és gyakorlati oktatás teljes költségét, a sikeres felkészüléshez, oktatási anyagot biztosítunk.

Több jelentkező, illetve kihelyezett tanfolyam esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

OKJ és hatósági képzés együttes elvégzése esetén az árak a következőképen alakulnak:
OKJ képzés és vizsgáztatás, hatósági vizsgával egy géptípusra: 80.000 Ft/fő (ÁFA mentes)
Hatósági vizsga egy géptípusra: 25.000 Ft/fő (ÁFA mentes)
Minden további géptípus: 10.000Ft/fő (ÁFA mentes)

Még becsatlakozhat decemberben indult képzéseinkbe!

A tanfolyamról

A targoncával való munkavégzéshez az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szerinti Targoncavezető tanfolyam elvégzése szükséges. Az OKJ bizonyítványon kívül a különböző targoncatípusok kezeléséhez Gépkezelő Jogosítvány (hatósági vizsgával) megszerzése is előírás. Hatósági vizsgával kapcsolatosan keressen minket elérhetőségeinken, vagy kattinson a következő linke: hatósági képzések

Rugalmas képzési ütemezés:
elmélet: 24 óra gyakorlat: 36 óra, melyből a munkáltató 28 óra gyakorlatot igazolhat. Képzési hely: Országosan, kihelyeztt formában is

A képzés megkezdésének feltételei:
– szakiránynak megfelelő egészségügyi alkalmasság
– alapfokú iskolai végzettség – 18. életév betöltése Jelentkezés: Jelentkezési lap elküldésével levélben, faxon, e-mailben, vagy honlapunkon online.

Feltételek és a tanfolyam felépítése:

- szakiránynak megfelelő egészségügyi alkalmasság
– alapfokú iskolai végzettség
– 18. életév betöltése

A tanfolyamhoz europass bizonyítványt is kérhet.

Az Europass bizonyítvány-kiegészítő angol nyelven ingyenes. További nyelveken (német, francia, spanyol, olasz) 8.650 Ft/nyelv igényelhető.

Tanfolyam jelentkezés

 

georgina_allo

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben kérdése van a tanfolyamainkkal, vagy  a jelentkezéssel kapcsolatban, keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken.
Munkaidőben várjuk hívását, vagy írjon nekünk e-mailt.

Elérhetőségünk
Székhely: 2319 Szigetújfalu, Arany János utca 13. (adószám: 12251708-2-13)
Ügyfélszolgálati iroda / Levelezési cím:2316 Tököl, Csépi út 221. (092/74 hrsz.)
Telefon/fax:+36-24/515-115
E-mail: info@narvalkft.hu

georgina_allo

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben kérdése van a tanfolyamainkkal, vagy a jelentkezéssel kapcsolatban, keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken. Munkaidőben várjuk hívását, vagy írjon nekünk e-mailt.

Elérhetőségünk

Székhely: 2319 Szigetújfalu, Arany János utca 13. (adószám: 12251708-2-13)
Ügyfélszolgálati iroda / Levelezési cím: 2316 Tököl, Csépi út 221. (092/74 hrsz.)

Székely Ágnes
+36-20-357-4070
szekely.agnes@narvalkft.hu


Szeretne fejlődni és feljebb lépni a vállalati ranglétrán?

Akkor itt a helye! Vállalatunk tizenöt éve szervez különféle felnőtt oktatásokat és tréningeket egész országszerte és számos olyan szakmában indítunk tanfolyamokat, melyek jól képzett szakemberei számára mindig van hely a vállalatoknál. Sőt, mi több, az elmúlt néhány évben, a targoncavezetői tanfolyam, az emelőgépkezelő tanfolyam (régen könnyűgépkezelő, illetve a nehézgépkezelő tanfolyam), résztvevői eddig nem látott módon keresett szakemberek hazánkban, hiszen újra felfedezték a jól képzett munkaerőben rejlő lehetőségeket. A targoncavezetők (pl. villástargoncavezetők) munkája nélkülözhetetlenné vált úgy a logisztikai, mint a mezőgazdasági és más ipari területeken foglalatoskodó vállalatok számára, hiszen feladatai szerteágazóak, mely elvégzéséhez átfogó szaktudás szükséges. Éppen ezért, aki rendelkezik evvel a tudásbázissal, az a vállalat megbecsült tagjává válik, hiszen képes az önjáró emelő- és rakodógépek kezelésre, mely nélkülözhetetlen tevékenység a raktárakkal rendelkező cégek számára. Akár az emelőgépkezelő tanfolyamokról, akár a targoncavezetői tanfolyamról (pl a villástargonca vezetéséhez szükséges) beszélünk (régen könnyűgépkezelő, illetve a nehézgépkezelő tanfolyam), a képzés részvételéhez nincs szükség előképzettségre, éppen ezért bárki jelentkezhet rá és lehet kezdő vagy régóta szakmabeli, komplex tudásra tehet szert a mai technikáknak és fejlett gépek használatának megfelelően. A targoncavezetői tanfolyam végeztével, melyen egyaránt elméleti és gyakorlati foglalkozásokon is részt vesznek a tanulók, szükséges egy elméleti, valamint egy modulzáró vizsga letétele. Mindezek mellett, nem elég, hogy valakinek képesítése van, szükséges a targoncajogosítvány megszerzésére is, melyen komplett tudásról kell számot adniuk. Mindehhez választaniuk kell három féle lehetőség közül, vagyis hogy melyik gépcsoport vezetését és speciális ismereteit kívánják elsajátítani. Minden továbbképzés, így a targoncavezető (akár villástargoncavezető), valamint emelőgépkezelő tanfolyam (melyek a régi könnyűgépkezelő, illetve nehézgépkezelő tanfolyamokhoz tartoznak) megkezdése előtt orvosi alkalmassági vizsgálaton kell részt venni, melyen való sikeres részvétel biztosítja úgy a tanfolyami résztvevőt, mint oktatóit és alkalmazóit arról, hogy minden szükséges készséggel és képességgel rendelkezik az adott személy, melyek nélkülözhetetlenek ennek a tanfolyamnak és munkának az elvégzéséhez. Ha pedig a továbbképzések résztvevői sikeresen elvégezték a tanfolyamokat, és magukénak tudhatják a gépek használatához szükséges jogosítványt is, tárt karokkal várják őket minden logisztikai, vagy más ipari vállalatnál, hogy a szervezet nélkülözhetetlen és megbecsült tagjaivá váljanak.


Ne maradjon le Ön sem

Kedvezmények, információk, csak pár kattintásra. Tanfolyamaink kihelyezett formában is elérhetők.

Mi sem szeretjuk a spam-et. Adataid biztonságban vannak.