Targonca balett- avagy a gépek tánca

Targonca balett- avagy a gépek tánca

123

Ki hallott már targonca balettról?

Érdekes gondolat, de jobb, ha tudják, hogy ez nem csak egy fiktív ötlet, hanem valóban létezik ilyesmi. A Linde Targonca Kupa keretei között nézheti meg bárki azokat a tehetséges hölgyeket, jól hallották, hölgyeket, akik hihetetlen ügyességgel, zenére mozgatják a targoncákat. Ennek a négy hölgynek volt egy igen kreatív ötlete, amit sikerült meg is valósítaniuk. Nem elég, hogy kitanulták ezt az igencsak férfias szakmát, de tökélyre is fejlesztették, mondhatni művészi szintre emelték a targonca vezetés tudományát.

Sokan azt gondolhatják, hogy ezek a robosztus munkagépek nem képesek finom mozdulatokra, pedig ez is csak technika és gyakorlás kérdése. Ez a négy hölgy egy előre kitalált koreográfiát gyakorolt be, ami a szinkronmunkára épült. Állandó koncentrációt és egymásra való odafigyelést igényel ez a mutatvány, mely mindösszesen csak néhány perces, mégis szórakoztató és tapsra készteti a nézőket. Nem kevés targoncavezetői ismeretre, tapasztalatra és gyakorlásra volt szüksége ahhoz, hogy ezt a gyakorlatot show műsorrá fejlesszék és zenére tudják előadni.

Akinek felkeltettük az érdeklődését, bátran látogasson el a IX. Line Targonca Kupa helyszínére, ahol megnézheti a targonca balett előadását és átélheti a targonca kupa felejthetetlen hangulatát. Számos érdekes előadáson vehetnek részt az érdeklődők és a gyerekek is válogathatnak a nekik tetsző programok közül. Ezáltal kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat az egész napos rendezvényen, biztos nem bánják meg a részvételt.