Targonca kupa 2017

Targonca kupa 2017

timthumb (1)
Ki gondolta volna, hogy ennyire népszerűvé válik a Linde targonca kupa? Ez a verseny, idén júniusban már 9. alkalommal kerül megrendezésre, és a résztvevőknek ismét több száz kolléga, barát és családtag fog drukkolni.

Az idei targonca kupa helyszínéül a már megszokott HUNGEXPO Budapesti Vásárcsarnok fog szolgálni, mely kellő helykapacitással bír nem csak a versenyzők és targoncáik, de más résztvevők számára is. Az ország minden részéről érkeznek targoncakezelők, akik versenybe szállnak a fődíjért, és céljuk, hogy a nap végén a dobogó legfelső fokára állhassanak. Azonban annak sem kell elkeserednie, aki „csak” bronz vagy ezüstérmes lesz, mert mind a három dobogós automatikusan kijut a németországi, nemzetközi megmérettetésre.

Ennek elérése érdekében számos feladatot kell időre, hibátlanul teljesíteniük a versenyzőknek. Például olyan kihívással találkozhatnak a résztvevők, mint a kombinált ügyességi és akadálypálya feladatai, ahol az előző évek folyamán műanyag halak kifogását kellett megoldani. Ugyanígy a trükkös feladatok közé volt sorolható az is, amikor három pálcát kellett egyik oszlopról áthelyezni egy másikra, természetesen minden kihívást csak a targoncák villáinak segítségével lehet megoldani. Arról nem is beszélve, hogy minden megmérettetést adott időn belül kell teljesíteni, ami még inkább nehezíti a feladatokat.

Nem csak a versenyzők, hanem a vállalat ügyfelei és más érdeklődők is részt vesznek majd a targonca kupán. A látogatókat extra programokkal és workshopokkal is várják a szervezők, illetve bárki részt vehet egy szaktanácsadáson is, ahol az anyagmozgatás legújabb megoldásairól lesz szó. Természetesen a gyerekes családokra is gondolnak a szervezők, hiszen a picik számára is szolgálnak programokkal és játékokkal.