Targonca Kupa 2018

Targonca Kupa 2018

targonca_uj
Ha a gyerekek véleményét kérdezzük a targoncákról, az biztos, hogy a többség bátran ülne fel rá és tenné próbára a négykerekű képességeit. Hogy miért vannak oda a gyerekek a nagy járművekért? Talán a méretük és az erejük tetszik nekik, ami persze nem mindennapi. De ki tudja, lehet, hogy valami egészen más, varázslatos dolgot látnak e benne. Az biztos, hogy nem véletlen válnak szerelmesévé felnőtt korban sem az emberek ennek a dinamikus, mindig munkára kész és nagy precizitásra képes gépezetnek.

Ezért is rendezik meg évről évre az oly nagy tömegeket megmozgató Targonca Kupát, mely idén tízedik alkalommal teszi próbára a jelentkezőket. Ha felkeltettük az érdeklődésüket eme neves program iránt, érdemes 2018. május 17-én kilátogatni a Hungexpo-ra ahol részesei lehetünk a nemes küzdelemnek. Sokan nem is gondolnák, hogy ezeket a megbízható, takarékos működésű emelőgépeket mennyire nehéz apró mozdulatok megtételére rávenni. Pedig a Targonca Kupa éppen erről szól.

Számos ügyességi és gyorsasági feladat szolgál arra, hogy a szakzsűri kiválassza a legkiemelkedőbb képességekkel rendelkező targonca sofőrt. A kihívásra az egész ország területéről érkeznek jelentkezők, akik hosszú évek óta a szakma képviselői. Drukkoljunk nekik együtt a 10. Linde által megrendezésre kerülő targonca kupán, hiszen a tét nem kevesebb, mint a nemzetközi versenyre való kijutás.