Töltőállomás kezelő tanfolyamról néhány szó

Töltőállomás kezelő tanfolyamról néhány szó

lmoneypetrol-pump-136400667794203901-150923162104

Töltőállomás kezelő tanfolyam elvégzése során számos hasznos információval lesznek gazdagabbak a tanulók, melyek alkalmazása a munkavégzés során, napi szinten szükséges. A képzés nem csak az elméleti tudás átadásából áll, hanem az elméleti és a gyakorlati információk megosztásából tevődik össze, melyet a sokat tapasztalt oktatók adnak át.

A töltőállomás kezelő tanfolyam elméleti anyagának nagy része az előírások és a szabályok megismeréséről szól, és betartásuk fontosságára hívja fel a figyelmet. Azáltal, hogy egy benzinkutat veszélyes anyagok tárházának nevezhetünk, a dolgozók és a magánszemélyek testi biztonságának megőrzése a leglényegesebb dolog. Ennek módjairól kapnak ismereteket a töltőállomás kezelő tanfolyam résztvevői, illetve számos óra szól a kereskedelmi tevékenység végzéséről is. Minden töltőállomás kezelő tanfolyam résztvevőjének, kellőképp empatikusnak, kedvesnek, udvariasnak és figyelmesnek kell lennie, hiszen egész nap emberekkel foglalkoznak. Tudnia kell a berendezéseket és eszközöket kezelni, illetve használni és a vész esetén életbe lépő protokollt is ismerniük kell.

 

A töltőállomás kezelő tanfolyam elvégzéséhez nincs szükség másra, mint alapfokú iskolai végzettségre, illetve a jelentkezési lap kitöltésére és elküldésére.