2021 a változás éve a szakmatanulásban

2021 a változás éve a szakmatanulásban

asd

A szakképzések rendszerét érintő változások várhatóan nehezebbé teszik majd a szakmatanulást a jövőben.

Elmondható, hogy 2020-ban minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés a tanfolyami formában elvégezhető szakképzések iránt. Gyakran felmerülő kérdés és fontos tudni, hogy a már megszerzett bizonyítványok és szakmai végzettségek nem vesznek el, az átalakulást követően is érvényesek és teljes értékűek maradnak a szakképzések során szerzett vizsgákat hitelesítő okmányok.

Az első negyedévben intézményünknél is számos népszerű képzés közül választhatnak az érdeklődők, a honlapon naprakészen megtalálható, hogy mely tanfolyamok indulnak, amelyeket jó szívvel ajánlunk azok számára, akik egy új szakma elsajátításával kezdenék meg az újévet.

A szakképzések végén, a sikeres vizsga letétele után pedig új lehetőségek nyílhatnak meg hallgatóink számára, amely a jelenlegi, bizonytalan időszakban talán ad némi reményt és biztos pontot, ha esetleg munkahely váltásra kerülne sor.

A jelenleg elérhető és meghirdetett szakképzések közül az egyik népszerű képzésünk a töltőállomás-kezelő tanfolyam. A képzés az Országos Képzési Jegyzék előírásainak megfelelően zajlik. A vizsgát tett kollégák az OKJ szerinti Töltőállomás-kezelő szakképesítő bizonyítványt kapnak. Oktatóink és trénereink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így nem csak az elméleti hátteret biztosítják a hallgatók számára, hanem a saját, hazai és nemzetközi cégeknél megszerzett gyakorlati ismereteik átadásával biztosítják a ma már követelményként megfogalmazott kompetencia alapú ismeretszerzést.