„Cél, hogy az érdeklődők teljes körű információt nyerjenek”

A cégünket felkereső vállalkozások számára próbálunk segítséget nyújtani azzal, hogy tájékoztatjuk a hozzánk fordulókat, hogy a cégüknél folytatott tevékenységhez milyen hatósági, jogszabályi követelményrendszernek kell megfelelniük, milyen általunk szervezett, kötelezően megszerzendő szakképesítésekkel kell rendelkezniük alkalmazottaiknak; valamint számos speciálisan a vállalkozásra formált tréning-fajtánk (nem kötelező) nyújthat segítséget rejtett szükségleteik megoldására. A szükséges tájékoztató anyagot (pl. jogszabályt, tanfolyami tájékoztatót) kérés esetén írásban is megküldjük.

Szakterületeinken belül szolgáltatásunk az érdeklődők számára pontosan meghatározza azokat a képzéseket, amelyek elvégzése előfeltétele egy konkrét munkakör betöltésének.

Cél, hogy az érdeklődők teljes körű információt nyerjenek az igénybe vehető képzési programokról, a megszerezhető ismeretekről, támogatási és továbblépési lehetőségekről.

Tanácsadásaink az általunk szervezett tanfolyamok témaköreiben érhetőek el, így egyben, egy helyben igényelheti mindkét szolgáltatásunkat.

A tanácsadásokat tanfolyami oktatókkal közösen végezzük.