Oktatóink és trénereink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek

A Narvál Kft. 1997-ben alakult, főként felnőttképzéssel foglalkozó vállalkozás. Cégünk több, mint 20 éve neves magyar és nemzetközi tulajdonban levő hazai vállalkozások megbízható partnere. Folyamatosan szervezünk tanfolyamokat, vizsgákat és tréningeket az ország egész területén. Gyakran úttörő szerepet vállalunk egyes, hazánkban még nem tartott képzések bevezetésével és elismertetésével.

Oktatóink és trénereink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így nemcsak az elméleti hátteret biztosítják a felnőttképzésben résztvevők számára, hanem a saját, hazai és nemzetközi cégeknél megszerzett gyakorlati ismereteik átadásával biztosítják a ma már követelményként megfogalmazott kompetencia alapú ismeretszerzést.

A szakmai képzések, továbbképzések jelentősége napjainkban egyre nagyobb, hiszen a meglévő munkatársak szakmai kvalitásainak továbbfejlesztésével jelentősen növelhető a cégek eredményessége. Egy meglévő, a céget és a piacot jól ismerő munkaerő szakmai fejlesztése a leghatékonyabb befektetések közé tartozik.

Ezért célunk, hogy a hazai vállalatok számára – a gazdaság folyamatos átalakulása mellett is – a versenyképesség növeléséhez képzéseinkkel, tréningjeinkkel segítséget nyújtsunk.

Szeretettel várjuk Önöket tanfolyamainkon!

Minőségstratégiai nyilatkozatunk