Női targonca sofőrök is felveszik a kesztyűt

Női targonca sofőrök is felveszik a kesztyűt

Woman-Trucker-Driver-in-Front-of-Semi-Truck-
Az Ipar Napjai Kiállítás keretei között megrendezett Targonca Kupa szervezője a méltán híres Linde Kft. Ez a cég a kontinens egyik legismertebb targonca gyártójának magyarországi leányvállalata, mely 10. alkalommal vállalkozott az országszerte elhíresült megmérettetés szervezésére.

Attól függetlenül, hogy szakmai körökben ez a kihívás minden évben nagy port kavar, a Linde Kft. képviselői úgy gondolták, hogy idén még érdekesebb targonca versenyben lesz részük úgy a résztvevőknek, mint a nézőknek egyaránt. Reményeik alapját az adja, hogy ebben az évben először hölgyek számára is meghirdetésre került a megmérettetés. Tehát a szervezők abban bíznak, hogy a szebbik nem képviselői is szép számban sorakoznak majd fel a versenyzők között.

A Targonca Kupa tétje a hölgyek számára nem csak az, hogy megnyerjék a fődíjat, hanem, hogy bebizonyítsák, egy férfiak uralta szakmában ők is képesek kimagasló teljesítmények véghezvitelére. A nevezéseket április 30-ig lehetett leadni és a szervezők nagyon remélik, hogy a több száz jelentkező között sok hölgyet is köszönthetnek a május 17-én megrendezésre kerülő kihíváson. Arról nem is beszélve, hogy a győztes hazánkat képviselheti a szeptemberi Nemzetközi Targonca Kupán, melynek helyszíne Németország lesz.