Munkánkból kifolyólag 2000 óta foglalkozunk felnőttképzéssel, napi szinten éljük meg a folyamatos változásokat a jogszabályi és a gyakorlati megvalósítási környezetben. Részt vettünk/veszünk az általunk szervezett képzések felnőttképzési programjainak kidolgozásában, saját felnőttképzési intézményünk engedélyeztetési eljárásának folyamatában, a felnőttképzésekhez tartozó adminisztrációs és adatszolgáltatási folyamatokban.

Aki a felnőttképzés világában szeretne jogszerű kereteken belül tevékenykedni, felnőttképzővé válni, annak fontos a felnőttképzési háttérismeret, a vonatkozó jogszabályok és az aktuális működési környezet ismerete.

Felnőttképzési szakértői tevékenységünk keretében célunk, hogy a felnőttképzést folytató cégek, magánszemélyek részére teljes körű szakmai támogatást nyújtsunk, amelynek birtokában magabiztosan megfelelnek a mindenkor hatályos jogszabályi és működési környezetnek.

Engedélyezési Folyamatok

Segítünk ügyfeleinknek átlátni és sikeresen navigálni a felnőttképzési engedélyezési és bejelentési kötelezettségek bonyolult világában. Gyakorlati útmutatást nyújtunk a szükséges dokumentáció összeállításához és a hatósági eljárásokban való hatékony részvételhez.

Felnőttképzési Adatszolgáltatás

A képzőszervezetek számára elengedhetetlen, hogy megfeleljenek az adatszolgáltatási kötelezettségeknek. Szolgáltatásaink magukban foglalják a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe való regisztrációt és az adatok pontos, időszerű benyújtását.

Folyamatos Jogi és Szabályozási Támogatás

Folyamatosan frissítjük és figyelemmel kísérjük a felnőttképzési jogszabályi környezet változásait, így ügyfeleink mindig biztosak lehetnek abban, hogy tevékenységük teljes mértékben megfelel a legfrissebb előírásoknak.

Szakértői tevékenységünk többek között az alábbi tevékenységekre terjed ki:

  • a felnőttképzési működési környezet, a kapcsolódó jogszabályok folyamatos nyomon követése
  • a felnőttképzési tevékenység teljes körű adminisztrációja
  • a képzések bejelentési és adatszolgáltatási kötelezettségeinek teljesítése (Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer regisztráció és adatszolgáltatás)
  • a folytatandó képzési tevékenységek átvizsgálása
  • felnőttképzési regisztráció elvégzése
  • a felnőttképzési tevékenység folytatásához szükséges feltételek áttekintése (engedélyezési, bejelentési kötelezettségnek való megfelelés)
  • a felnőttképzési dokumentumok mindenkori aktualizálása

Az egyes szolgáltatások díját egyéni igények szerint, egyedi ajánlat alapján határozzuk meg.

Felnőttképzési szakértői nyilvántartási szám: FSZ/2023/000019 (Szatmári Georgina)

Várjuk megkeresésüket!