Munka töltőállomás-kezelőként

Munka töltőállomás-kezelőként

kep1

Milyen egy jó töltőállomás-kezelő? Vannak olyan tulajdonságok, amelyek egyes munkakörök elvégzéséhez szükségesek, hasznosak.

A töltőállomás-kezelő munkakörhöz többek között elengedhetetlen például a jó kommunikációs készség és az ügyfélközpontú beállítottság. Jó hír, hogy ezek a készségek és képességek egy része megtanulható, elsajátítható és fejleszthető. Emellett fontos, hogy tudjunk csapatban dolgozni, ne ijedjünk meg a váratlan helyzetektől, motiváltak és vevőorientáltak legyünk. Hiszen egy töltőállomáson naponta több tucatnyi vásárló fordul meg.

Amennyiben szereted a kihívásokat és érdekel a töltőállomások világa, érdemes belevágnod egy töltőállomás-kezelő tanfolyam elvégzésébe, hiszen a végzettség megszerzésével nagyobb eséllyel és hamarabb tudsz majd elhelyezkedni.

Általában a töltőállomásokon 12 órás munkarendben dolgoznak, nappali és éjszakai műszakokra osztva. Ha úgy érzed, szívesen dolgoznál töltőállomás-kezelő munkakörben, akkor több időpontban és városban (például: Budapest, Miskolc, Győr, Szeged, Keszthely, Szekszárd) is tartunk töltőállomás-kezelő tanfolyamokat. Hölgyeket és urakat is várnak erre a pozícióra, tehát nőként is bárki bátran nekikezdhet a tanfolyamnak és az új ismeretek, szaktudás megszerzésének.