Narval oktatás - targonca jogosítvány, targonca tanfolyam, targonca vizsga
Tanfolyam kereső

Tanfolyamok

Kedves Érdeklődő!

Weboldalunkat olvasva láthatja, hogy intézményünk a felnőttoktatás és továbbképzés számos területén munkálkodik és segít a tanulni vágyók számára. Ha Ön is úgy érzi, hogy volna még hová fejlődnie, keresse fel bátran munkatársainkat és kérje ki véleményüket, illetve segítségüket.

Cégünk az egész ország területén számos továbbképzés mellett, például targoncavezető tanfolyam szervezésével is foglalkozik. Egy targonca tanfolyam semmivel sem tart tovább, mint más képzés, a lényeg, hogy néhány hét leforgása alatt egyaránt vegyenek részt a tanulók elméleti és gyakorlati képzésen. Azáltal, hogy a munkahelyeken ma már sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a tapasztalati tudás bizonyítására, a targoncavezető tanfolyamot tartó oktatóink is ezt erősítik. Fontosnak tartják, hogy egy targonca tanfolyam elvégzését követően ne csak elméletben tudjanak mindent a tanulók, hanem készség szintjén is elsajátítsák az ismereteket. Éppen ezért, a targoncavezető tanfolyam végeztével targonca vizsgát kell tenni, melyben számot adnak elméleti és gyakorlati tudásukról. Minden targonca vizsga szóbeli és gyakorlati részből tevődik össze, a sikeres vizsgát követően pedig mindenki átveheti saját targoncavezető szakképesítő bizonyítványát és targonca jogosítványát. A targoncavezető végzettség pedig bárki számára új kapukat nyithat meg az egész Európai Unió területén.

Intézményünk nem csak targonca tanfolyamok és egyéb továbbképzések szervezésével és lebonyolításával foglalkozik, hanem tanácsadással is igyekszik a lehető legtöbb információt szolgáltatni úgy magánszemélyek, mint vállalatok részére. Tudjuk, hogy az információ nagy érték, és ha valaki eldönti, hogy szeretné magát fejleszteni, mi segítséget nyújtunk a képzés kiválasztásában és elvégzésében. Fontos számunkra az útba igazítás, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő szakmát és tréninget, ami által jobb szakember és munkaerő, így pedig boldogabb és elégedettebb személy váljon belőle. Jó nézelődést kívánunk!


emelogep
Közlekedési (Engedélyen kívüli)

Gépkezelő hatósági képzés – Emelő- és rakodógépek (kivéve targonca)

Ár: Felmentésektől függően akár 45.000 Ft/fő-től

Közelgő időpontok:

2023. Április 01. Budapest, hétvégi
cik11
Közlekedési (Engedélyen kívüli)

Gépkezelő hatósági képzés – Földmunkagépek

Ár: Felmentésektől függően akár 55.000 Ft/fő-től

Közelgő időpontok:

2023. Április 01. Budapest, hétvégi
forklift driver at warehouse of forwarding
Közlekedési (OKJ-s, engedélyezett)

Gépkezelő hatósági képzés – Targoncák és szállítógépek

Ár: Felmentésektől függően akár 45.000 Ft/fő-től

Közelgő időpontok:

2023. Április 01. Budapest, hétvégi
21
Közlekedési (Engedélyen kívüli)

Gépkezelő hatósági képzés – Útépítő- és karbantartógép

Ár: Felmentésektől függően akár 45.000 Ft/fő-től

Közelgő időpontok:

2023. Április 01. Budapest, hétvégi

A fejlődés a kulcs...

Minden cég, legyen az családi vállalkozás vagy nagy, multinacionális vállalat arra törekszik, hogy évről évre egyre kisebb költség ráfordítással, minél több bevételre, így pedig profitra tegyen szert, mely biztosítja a stabilitást és a fejlődést. Ennek következtében pedig az adott ágazat piacán is egyre ismertebb és elismertebb vállalattá válik, mely által a kereslet is folyamatosan nőni fog termékei és szolgáltatásai iránt. Mindez viszont csakis a fejlődés, vagyis innováció segítségével valósulhat meg, mely nem csak a vállalatok gépparkjára, hanem humánerőforrására is vonatkozik. Ahhoz, hogy a vállalat alkalmazottai hatékonyak legyenek a saját területükön és szakmájukban, szükség van a folyamatos továbbképzésre is, mely biztosítja a technikai fejlődés nyomon követését és a legújabb eszközök és gépek megfelelő, illetve biztonságos használatát is. Vállalatunk éppen ilyen oktatások, felnőtt továbbképzések számos típusát ajánlja, mint például a targoncavezető tanfolyam, más vállalatok és magánszemélyek számára és evvel együtt a fejlődés, valamint nagyobb profit lehetőségével együtt. Számos szaktanfolyam, többek között a targonca tanfolyam végezhető el nálunk, mely komplex, mindenre kiterjedő tudásanyagot ad át tanulói számára, hogy a legújabb gépek és berendezések használata se jelentsen problémát. Oktatóink akár hazánkban, akár nemzetközi szinteken elismert szakemberek, akik közismert, nagy vállalatok munkatársaikként kamatoztatták tudásukat és most sokévnyi tapasztalatukat osztják meg a targonca tanfolyam és más továbbképzések résztvevőivel. A targoncavezető tanfolyam végeztével pedig kötelező a targonca vizsga letétele, valamint szükség van a targonca jogosítvány megszerzéséhez is. És hogy miért érdemes elvégezni egy ilyen tanfolyamot? Mert a sikeres targonca vizsga, valamint a targonca jogosítvány megszerzésével biztos tudást tudhatunk magunkénak, mely által hatékonyan és biztonságosan végezhetjük mindennapi tevékenységünket. Emellett a jól képzett munkatársakat minden vállalat megbecsüli és hosszú távú állást biztosítanak számára, sőt, a vállalati ranglétrán is feljebb léphetünk és fizetésünk is jelentősen megnövekedhet. Ami pedig az alkalmazó vállalatokat illeti, a továbbképzésen részt vett alkalmazottak biztonságosabban és zavartalanul dolgoznak, kevesebb az anyagfelhasználás és a használt gépeket, járműveket is jobban meg tudják kímélni. Egy jól képzett alkalmazott példát tud mutatni a munkatársaknak, valamint a többiek segítségére lehet és kisebb oktatásokat is szervezhet a többi dolgozó és a cég javát szolgálva.


Ne maradjon le Ön sem

Kedvezmények, információk, csak pár kattintásra. Tanfolyamaink kihelyezett formában is elérhetők.

Mi sem szeretjuk a spam-et. Adataid biztonságban vannak.