Iratkozzon fel a friss akciókért!

 

TanfolyamokKedves Érdeklődő!

Weboldalunkat olvasva láthatja, hogy intézményünk a felnőttoktatás és továbbképzés számos területén munkálkodik és segít a tanulni vágyók számára. Ha Ön is úgy érzi, hogy volna még hová fejlődnie, keresse fel bátran munkatársainkat és kérje ki véleményüket, illetve segítségüket.

Cégünk az egész ország területén számos továbbképzés mellett, például targoncavezető tanfolyam szervezésével is foglalkozik. Egy targonca tanfolyam semmivel sem tart tovább, mint más képzés, a lényeg, hogy néhány hét leforgása alatt egyaránt vegyenek részt a tanulók elméleti és gyakorlati képzésen. Azáltal, hogy a munkahelyeken ma már sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a tapasztalati tudás bizonyítására, a targoncavezető tanfolyamot tartó oktatóink is ezt erősítik. Fontosnak tartják, hogy egy targonca tanfolyam elvégzését követően ne csak elméletben tudjanak mindent a tanulók, hanem készség szintjén is elsajátítsák az ismereteket. Éppen ezért, a targoncavezető tanfolyam végeztével targonca vizsgát kell tenni, melyben számot adnak elméleti és gyakorlati tudásukról. Minden targonca vizsga szóbeli és gyakorlati részből tevődik össze, a sikeres vizsgát követően pedig mindenki átveheti saját targoncavezető szakképesítő bizonyítványát és targonca jogosítványát. A targoncavezető végzettség pedig bárki számára új kapukat nyithat meg az egész Európai Unió területén. (Nektek: a targonca jogosítvány csak Magyarországon belül érvényes, ezért javítottam ki.)

Intézményünk nem csak targonca tanfolyamok és egyéb továbbképzések szervezésével és lebonyolításával foglalkozik, hanem tanácsadással is igyekszik a lehető legtöbb információt szolgáltatni úgy magánszemélyek, mint vállalatok részére. Tudjuk, hogy az információ nagy érték, és ha valaki eldönti, hogy szeretné magát fejleszteni, mi segítséget nyújtunk a képzés kiválasztásában és elvégzésében. Fontos számunkra az útba igazítás, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő szakmát és tréninget, ami által jobb szakember és munkaerő, így pedig boldogabb és elégedettebb személy váljon belőle. Jó nézelődést kívánunk!


Műszakibiztonsági

Robbanásbiztos berendezések vezetője tanfolyam

robban_vezet

95.000 Ft/fő + ÁFA

A tanfolyam a 3/2003. (III.11.) FMM-EszCsM együttes rendelet előírásainak megfelelően zajlik, az ExVÁ Robbanásbiztos Berendezések Vizsgáló Állomása Kft. közreműködésével. A képesítés megszerzése szükséges olyan cégek munkatársai részére, akik robbanásveszélyes térben szerelők, javítók, karbantartók vezetésével, irányításával foglalkoznak. Az oktatás során minden esetben Igazolást bocsátunk ki a résztvevőknek, amely alkalmas a belső minőségügyi rendszerben történő felhasználásra.

Közelgő időpontok:


Tovább »
Műszakibiztonsági

Robbanásbiztos berendezések tervezője tanfolyam

robban_tervezo

95.000 Ft/fő + ÁFA

A tanfolyam a 3/2003. (III.11.) FMM-EszCsM együttes rendelet előírásainak megfelelően zajlik, az ExVÁ Robbanásbiztos Berendezések Vizsgáló Állomása Kft. közreműködésével. A képesítés megszerzése szükséges olyan cégek munkatársai részére, akik robbanásveszélyes térbe telepítendő berendezéseket terveznek. Az oktatás során minden esetben Igazolást bocsátunk ki a résztvevőknek, amely alkalmas a belső minőségügyi rendszerben történő felhasználásra.

Közelgő időpontok:


Tovább »
Műszakibiztonsági

Robbanásbiztos berendezések kezelője tanfolyam

robban_kezelo

95.000 Ft/fő + ÁFA

A tanfolyam a 3/2003. (III.11.) FMM-EszCsM együttes rendelet előírásainak megfelelően zajlik, az ExVÁ Robbanásbiztos Berendezések Vizsgáló Állomása Kft. közreműködésével. A képesítés megszerzése szükséges olyan cégek munkatársai részére, akik robbanásveszélyes térben telepített berendezéseket szerelnek, javítanak, karbantartanak. Az oktatás során minden esetben Igazolást bocsátunk ki a résztvevőknek, amely alkalmas a belső minőségügyi rendszerben történő felhasználásra.

Közelgő időpontok:


Tovább »
Műszakibiztonsági

NYOMÁSTARTÓ BERENDEZÉS VIZSGÁLÓJA

nyomtart_üzemi_vizsg

161.000 Ft/fő + ÁFA

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet mellékletében meghatározott Nyomástartó berendezés és egyszerű nyomástartó edény vizsgáló tevékenység csak az ott megjelölt Nyomástartó berendezés vizsgáló szaktanfolyami képesítéssel, illetve a rendeletben meghatározott, akkreditált felnőttképzést folytató intézmény által szervezett szaktanfolyami képzettség birtokában végezhető.Közelgő időpontok:

2017. November 06. Budapest


Tovább »
Műszakibiztonsági

Nyomástartó berendezés üzemi vizsgáló újraminősítő tanfolyam

nyomtart_ujramin

71.000 Ft/fő + ÁFA

A tanfolyamot olyan szakemberek részére indítjuk, akik korábban Nyomástartó berendezés üzemi vizsgáló képesítést szereztek,bizonyítványuk azonban az érvényesség korlátozása miatt lejárt.

Közelgő időpontok:

2017. November 27. Budapest


Tovább »
Műszakibiztonsági

TARTÁLYTISZTÍTÓ

tartalytisztitas

87.000 Ft/fő + ÁFA

A tanfolyamokat olyan cégek munkatársai részére ajánljuk, akik a tartály-felülvizsgálat, az időszakos vagy speciális tartályvizsgálatok előtti tartálytisztítással foglalkoznak. Engedélyszám: MKEH-PMFH-MFO/541-1/2016

Közelgő időpontok:


Tovább »
Műszakibiztonsági

TARTÁLYVIZSGÁLÓ TOVÁBBKÉPZÉS

tart_ujramin

93.000 Ft/fő + ÁFA

A tanfolyamot olyan szakemberek részére indítjuk, akik a 44/1995. (IX. 15.) sz. IKM rendelettel kiegészített 11/1994. (III. 25.) sz. IKM rendelet előírásainak megfelelően Tartályvizsgáló képesítést szereztek, bizonyítványuk azonban az érvényesség korlátozása miatt lejárt. Engedélyszám: MKEH-PMFH-MFO/539-2/2016

Közelgő időpontok:


Tovább »
Műszakibiztonsági

TARTÁLYVIZSGÁLÓ

tartvizsg_kepesito

110.000 Ft/fő + ÁFA

(a 11/1994. (III.25.) sz. IKM rendelet előírásainak megfelelően) A képesítés megszerzése szükséges olyan cégek munkatársai részére, akik tartályok gyártásával, tartályokhoz kapcsolódó helyszíni technológiai szereléssel, javítással, szivárgásvizsgálattal, kivitelezéssel, tisztítással, időszakos vizsgálattal foglalkoznak. Engedélyszám: MKEH-PMFH-MFO/540-1/2016

Közelgő időpontok:


Tovább »
Műszakibiztonsági

NYOMÁSTARTÓ BERENDEZÉS KEZELŐJE Engedélyszám: MKEH-PMFH-MFO/1455-1/2016

nyomstarto-berendezes-kezelője

161.000 Ft/fő (ÁFA mentes)

A nyomástartó berendezés kezelője elvégzi a Rendelet hatálya alá tartozó nyomástartó berendezések folyamatos üzemeltetését, biztosítja a működés és az üzemi folyamatok feltételeit. A kiállított vizsgabizonyítvány: 5 évig érvényes. Engedélyszám: MKEH-PMFH-MFO/1455-1/2016

Közelgő időpontok:


Tovább »
Műszakibiztonsági

NYOMÁSTARTÓEDÉNY-GÉPÉSZ TOVÁBBKÉPZÉS Engedélyszám: MKEH-PMFH-MFO/1454-1/2016

nyomastartoedeny-gepesz-tovabbkepzes

93.000Ft/fő (ÁFA mentes)

A továbbképzés célja, hogy a hatósági jellegű képzést teljesítő megismerje a nyomástartó berendezések, a töltő berendezések, a kisteljesítményű sűrített gáztöltő berendezések műszaki-biztonsági hatósági felügyeletéről és az autógáz tartályok időszakos ellenőrzéséről szóló 2/2016. (I. 5.) NGM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2. számú mellékletét képező Műszaki Biztonsági Szabályzatban meghatározott nyomástartóedény-gépészi munkaterülethez tartozó legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges követelmények változásait és képessé váljon a megváltozott szakmai követelmények alkalmazására. Engedélyszám: MKEH-PMFH-MFO/1454-1/2016

Közelgő időpontok:


Tovább »

Ne maradjon le Ön sem

Kedvezmények, információk, csak pár kattintásra. Tanfolyamaink kihelyezett formában is elérhetők.

Mi sem szeretjuk a spam-et. Adataid biztonságban vannak.